65 jaar Bevrijding

Bevrijdingsfeest 30 april t/m 8 mei 2010!!

OPROEP namens de ORANJEVERENIGING “PRINSES MARGRIET” en de DORPSRAAD VEEN:

Beste inwoners van Veen, kom in Actie en doe mee aan de STRAATVERLICHTING!!

Meedoen kan met de buurt/staart of individueel. Aanmelden bij de Oranjevereniging “Prinses Margriet”.

Beste inwoners van Veen, kom in Actie en doe mee met de Optocht met versierde wagens op  mei 2010.

Ook hiervoor geldt: opgeven bij de bestuursleden van de Oranjevereniging “Prinses Margriet”.

-———————————————————————————————-

Extra activiteiten i.v.m. 65 jaar bevrijding:

• 1 mei Zangdiens in de Hervormde Kerk;
  • 5 mei Optocht door de dorpen van de gemeente Aalburg;
  • 8 mei Tapte met 2 muziekkorpsen op het voetbalterrein van V.V. Achilles met aansluitend een Lasershow!!

Het programmaboekje van de Feestweek 65 jaar Bevrijding wordt binnenkort verspreid. Hierin vindt u uitgebreide informatie over het programma. Let op uw brievenbus.

———————————————————————————————

65 jaar Bevrijding

Bevrijdingsfeest 30 april t/m 8 mei 2010!!

De feestweek ter herdenking van 65 jaar bevrijding komt nu snel dichterbij. Een aantal mensen zijn al enthousiast aan de slag gegaan om invulling te geven aan de feestweek.

Verschillende activiteiten zijn aangemeld bij de Oranjevereniging “Prinses Margriet”.

Onder andere:

Een aantal straten hebben zich opgegeven voor de straatverlichting/versiering.

Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat er:

Er misschien een gedropte parachutist is te vinden in Veen.

Ook wordt de gaarkeuken geopend, op de plek waar die vroeger te vinden was in ons dorp. De ouderen onder ons zullen zich dat vast nog herinneren.

Er is een groep aangemeld die met een wagen deel zal nemen aan de optocht door de dorpen van de Gemeente Aalburg oop woensdag  mei a.s.

Wij hopen dat er nog veel meer mensen geïnspireerd zullen worden, en dat Veen zich weer van de goeie kant laat zien. Laten wij er met z’n allen een mooie week van maken!!!